VIRKSOMHEDEN

TornboSvejs

Tornbosvejslokaler

TornboSvejs har mange års erfaring i levering af udstyr til svejsning og skæring indenfor håndværk og industri.

Vi repræsenterer og samarbejder med førende producenter og kan levere næsten alt hvad I har brug for til svejsning, skæring og beslægtede processer.

Reparation og vedligeholdelse af svejse- og skæreudstyr er også en af vores ydelser. Vi har et professionelt værksted med kompetente reparatører, der kan fikse næsten hvad som helst. Alle fabrikater repareres, serviceres og valideres.

Professionelt svejseudstyr

transpocket gruppe

TornboSvejs er importør af og ansvarlig for salget af Fronius svejsemaskiner og udstyr i Danmark. Vi har dermed et meget stærkt og bredt sortiment af svejsemaskiner og udstyr til krævende brugere, suppleret med orbital svejseudstyr fra Axxair.

Alt tænkeligt tilbehør, kabler, stik, svejseslanger og sliddele til mange fabrikater er på lager eller fremskaffes.

Tilsatsmaterialer

Vi kan levere det hele, fra nogle af de bedste producenter på markedet. TornboSvejs er ansvarlig for salg af NSSW (Nittetsu) og NST's øvrige produkter i Danmark. Safra aluminiumstråd, Rodacciai rustfast og mange andre produkter fuldender sortimentet, og det vi ikke har kan skaffes. Vi har lang erfaring i branchen og ved, hvad der skal bruges til opgaven.

Professionelt skæreudstyr

Vi forhandler Hypertherm og Lincoln når det gælder plasmaskæring. Udstyr til flammeskæring kommer hovedsageligt fra Linde Gas (AGA).

Gasser & udstyr

TornboSvejs er depot for Linde Gas (tidligere AGA) og forhandler deres store udvalg svejse- og industrigasser. Ligeledes forhandles deres omfattende program af gasværktøj.

Værnemidler

Når man beskæftiger sig med svejsning og skæring er det vigtigt at sikkerheden er i top. Hos TornboSvejs forhandler vi personlige værnemidler, som ikke alene giver den bedste sikkerhed, men også en høj grad af komfort til brugeren. Gælder det udsugning eller svejsegardiner så kontakt os.

Rørværktøj

Vi fører et omfattende program af udstyr og værktøj til rørarbejde. Fra leverandører som Exact, Axxair og TriTool forhandles rørsave samt skærpemaskiner til alle formål. Fra udvalgte leverandører har vi alt i rørværktøjer og baggasværktøjer uanset om det gælder ophæftning, opmærkning eller svejsning.

Værktøj

Hos Tornbosvejs har vi alt værktøj du kunne få brug for til din svejseopgave. Hos os kan du finde et bredt sortiment af værktøj såsom svejsetænger, magneter, arbejdslamper, måleværktøj og meget mere.