Vi leverer svejse- og skæreudstyr

Vi leverer svejse- og skæreudstyr

Vi har mange års erfaring i levering af udstyr til svejsning og skæring indenfor håndværk og industri.

Vi repræsenterer og samarbejder med førende producenter og er leveringsdygtig i næsten alt, hvad du har behov for til svejsning, skæring og beslægtede processer.

Reparation og vedligeholdelse af svejse- og skæreudstyr er en af vores kerneydelser. Vi har et professionelt serviceværksted med kompetente reparatører, som kan reparere næsten hvad som helst.

Alle fabrikater og modeller repareres, serviceres og valideres enten hos dig, eller på vores værksted.

Professionel svejseudstyr

TornboSvejs er importør af og ansvarlig for salget af Fronius svejsemaskiner og udstyr i Danmark. Vi har dermed et meget stærkt og bredt sortiment af svejsemaskiner og udstyr til krævende brugere, suppleret med orbital svejseudstyr fra Axxair.

Alt tænkeligt tilbehør, kabler, stik, svejseslanger og sliddele til mange fabrikater er på lager eller fremskaffes.

PW TransPocket 150 180 TIG group

Tilsatsmaterialer

Vi kan levere det hele, fra nogle af de bedste producenter på markedet. TornboSvejs er ansvarlig for salg af Nippon (Nittetsu/NSWE) og NST's øvrige produkter i Danmark.

Safra aluminiumstråd, Rodacciai rustfast og mange andre produkter fuldender sortimentet, og det vi ikke har, kan skaffes. Vi har lang erfaring i branchen og ved, hvad der skal bruges til opgaven.

svejsetråd

Rørværktøj

Vi fører et omfattende program af udstyr og værktøj til rørarbejde. Fra leverandører som Exact, Axxair og TriTool forhandles rørsave samt skærpemaskiner til alle formål.

Fra udvalgte leverandører har vi alt i rørværktøjer og baggasværktøjer uanset om det gælder ophæftning, opmærkning eller svejsning.

svejsetråd

Værktøj

Hos TornboSvejs har vi alt det svejseværktøj du kunne få brug for til din svejseopgave. Hos os kan du finde et bredt sortiment af værktøj såsom svejsetænger, magneter, arbejdslamper, måleværktøj og meget mere.

svejsetråd

Skæreudstyr

Vi forhandler Hypertherm og Lincoln plasmaskæremaskiner. Udstyr til flammeskæring kommer hovedsageligt fra Linde (tidligere AGA).

Værnemidler

Når man beskæftiger sig med svejsning og skæring er det vigtigt at sikkerheden er i top. Hos TornboSvejs forhandler vi personlige værnemidler, som ikke alene giver den bedste sikkerhed, men også en høj grad af komfort til brugeren. Gælder det udsugning eller svejsegardiner så kontakt os.

Vi forhandler