Robotics

Robotics

Robotsvejsning øger effektiviteten og svejsehastigheden, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får stabile og præcise svejsninger og så sparer du på efterbearbejdningen da det er sprøjtfri.

Vi samarbejder med Fronius og flere forskellige danske virksomheder inden for robotsvejsning. Vi kan tilbyde at lige fra single, til twin og triple box. Inden for MIG/MAG, CO2-svejsning, har vi både Push systemet, PushPull og PowerDrive. Leder du efter noget med hurtigere trådhastigheder og højere depositions rate kan vi tilbyde de forskellige tandem systemer såsom CMT Twin, LaserHybrid og TPS/i Twin Push.

Er det en løsning inden for TIG- eller plasmasvejsning du er på jagt efter, har vi både ArcTig og Plasma.

Ring til os og få en snak om hvordan robotsvejsning kan forbedre dine svejseprojekter

CMT – Cold Metal Transfer

CMT er den ultrakolde og sprøjtefri svejseproces fra Fronius. CMT er særlig velegnet til tyndplade svejsning, hvor der kan opnås svejsehastigheder på op til 2,5 m/min. CMT er også processen der anvendes til hybridsvejsning, hvor man sammensvejser to uens materialer som f.eks. aluminium og stål. I forbindelse med 3D print med lysbueproces (W.A.A.M) har CMT også vist sig superegnet, idet processen svejser så koldt som den gør.

Alle nyere svejsemaskiner fra den intelligente serie fra Fronius, altså TPS/i kan leveres eller opgraderes med CMT. Udvidelsen kræver lidt nyt hardware, men selve strømkilden kræver kun en software opdatering, så er du også klar til at få udbytte af alle de fordele som CMT byder på.