Reparation af svejseslanger

Reparation af svejseslanger

En af vores kerneydelser er reparation, ombygning og renovering af svejseslanger og kabler.

Vi reparerer slangerne på vores professionelle værksted, hvor vores dygtige og erfarne serviceteknikere udfører reparationerne.

Udfyld reparationsskemaet nedenfor og send nemt og hurtigt dit udstyr ind til reparation. Husk - at jo bedre beskrivelsen af fejlen er ved indlevering, desto hurtigere og billigere bliver reparationen.

TornboSvejs - Udlejning af svejseværk

Sådan udfører vi slangereparationer

Det første vi gør efter modtagelsen af din slange, er en fejlsøgning. Her kigger vi bl.a. efter manglende signal, utætheder og synlige defekter mv. Her vurderes, om det er lønsomt for dig at få slangen repareret, eller du er bedre tjent med en ombytningsslange eller måske en helt ny. Vi kontakter dig selvfølgelig, så vi sammen kan aftale, hvad der skal ske, hvis ikke en almindelig reparation er lønsom.

Arbejdet udføres som regel på timeløn. Det betyder bl.a. at det for nogle, kan betale sig at sende slangen ind, blot for at få skiftet sliddele. Det betyder også at de som indleverer slangen med en god fejlbeskrivelse sparer mange penge på fejlsøgning. Jo bedre beskrivelse af fejlen, jo hurtigere går reparationen.‍

Vores slangeservice aftale

Vi tilbyder gerne en fastaftale om reparation af slanger. Her stiller vi en transportkasse til rådighed og leverer nogle reparationsmærker(á la kuffertmærker), som udfyldes og bindes på hver slange. Det sikrer at vi har informationer om slangens defekt, og fejlsøgningen går derfor hurtigere. Mærkaterne er lavet så udfyldningen primært sker ved afkrydsning.

Det skal være hurtigt for dig at udfylde mærkaterne og det skal være hurtigt for os at identificere og udbedre fejlen. Det mener vi er sund fornuft.

TornboSvejs - Udlejning af svejseværk

Er du interesseret i en reparationsaftale?