Svejseslanger fra Fronius

Vi er importør og ansvarlig for salg af Fronius udstyr I Danmark, vi har derfor et stærkt og bredt sortiment af svejseslanger. Fronius er kendt for deres innovative og kraftfulde svejseudstyr, med langlevetid og nogle af de mest stabile lysbuer på markedet.

Den rette svejseslange til ethvert svejseprojekt

Fra vanskeligt tilgængelige komponenter til afsides byggepladser, svejseslanger fra Fronius er designet til at dække en bred vifte af applikationer. Svejseslanger der er op til 15 m lange, og svanehalse i forskellige længder og vinkler gør svejsning lettere for svejseren, for ikke at nævne de forskellige betjeningsmuligheder du kan finde på specifikke modeller såsom Up/Down, Jobmaster(display). Som svejser får du garanteret fleksibilitet med Fronius svejseslanger.

Lang levetid på sliddele

Noget af det vi om og om igen hører fra vores kunder er den enormt gode feedback på levetiden af sliddelene fra Fronius. Hver del er designet og produceret til at levere den længst mulige svejsetid og optimale varmespredning. På flere af Fronius kontaktdyser er der f.eks. en højkvalitets kobber-legering(CuCrCz), som kan forlænge dysen levetid betydeligt. Dette er ikke kun en fordel rent økonomisk ved at dysen holder længere, men også en tidsmæssig besparelse i og med at du sparer tid ved dyseskift.

Omkosningsbesparende og bæredygtigt

Du behøver ikke smide din svejseslange ud hvis dine behov ændrer sig, eller hvis svejseslangen er defekt. I stedet kan du blot skifte komponenterne ud. Det vil vi gerne hjælpe med. Hos TornboSvejs er det mulig at få en fastaftale om slangereparation. Hvilket betyder at vi stiller en transportkasse til rådighed hvor i ligger de defekte slanger i, i sender den til os eller vi afhenter og sender de reparerede slanger tilbage til jer - det er både økonomisk besparende og bæredygtigt. Læs mere om vores slangeservice aftale her.

Multilock - et patenteret system fra Fronius

Multilock systemet giver dig mulighed for nemt at hurtigt at skifte brænderkroppen/svanehalsen på din svejseslange. Brænderkroppen kan drejes 360° for at give den bedst mulige svejsefleksibilitet når du svejser i varierende svejsestillinger. Med multilock har du også mulighed for at fastlåse positionen som er fikseret med en antivridnings-anordning. Multilock har også integreret vandstop, det vil sige at skal svanehalsen skiftes forhindrer multilock vandet for at sive ud når svanehalsen fjernes.

MIG-MAG svejseslanger til professionelt brug

Svejseslanger fra Fronius repræsenterer det perfekte match mellem teknokolgi og ergonomi. Det ergonomiske anti-slib håndtag på MIG/MAG svejseslangerne ligger godt og stabilt i hånden og kugleleddet giver optimal vægtfordeling hvilket forebygger træthed under svejsningen. Hos Fronius får du mere en 80 forskellige svejseslanger at vælge i mellem, det giver dig mulighed for at finde den perfekte kombination af vinkel og længde, til udfordrende svejsestillinger/positioner. Har du specifikke ønsker til din svejseslange er det også muligt at møde dem.

TIG svejseslanger

Fronius svejseslanger til TIG-svejsning kommer i to udgaver, med stort håndtag eller lille håndtag. Dette er lavet for bedst muligt ergonomi under svejsningen. Her er det også muligt at vælge mellem Jobmaster(display), ampere-regulator, Up/down eller andre betjeningsmuligheder. Svejseslangerne er udviklet så de kan tilpasses svejserens personlige præferencer.