OM OS

Vi vil forsyne, styrke og præge dansk industri og håndværk,
så I kan udvikle jeres projekter og nå jeres mål

MOD & HANDLEKRAFT

VI ER VOKSET, MEN HAR BEVARET DEN LILLE VIRKSOMHEDS MENTALITET

Som kunde, er du med til at bestemme hvad vi har på hylden og vi handler hurtigt. Vi er ikke bange for at påtage os en velovervejet risiko for dig. Vi er hurtige til at hjælpe, rådgive og imødekomme dit behov.

PROFESSIONELT
SVEJSEUDSTYR
TIL TIDEN

VIDEN & ERFARING

DYB VIDEN & STOR ERFARING

Vi har selv baggrund i faget, vores fundament bygger derfor på mange års praktisk erfaring.
Vi trækker gerne på vores leverandørers store kompetencer for at finde den bedste løsning til dig.

GOD KVALITET & DYGTIGE LEVERANDØRER

VI VED AT KVALITET GØR FORSKELLEN

Vi sørger for at du kan få produkter, service og rådgivning af højeste kvalitet. Vi vælger vores leverandører med omhu, her tager vi ingen chancer. Produkterne skal være af en kvalitet vi kan stå inde for.

"Ærgelsen over dårlig kvalitet, huskes længe efter glæden over den lave pris er glemt"

Historie

1980

Tornbo Svejseteknik etableres af Wagn Tornbo. Gennem årene blev der opbygget en stor og trofast kreds af kunder i det syd- og vestjyske område, som leverandør af skære- og svejseudstyr til håndværk og industri.

2006

Tornbo Svejseteknik overtages af Thomas Thomsen & Kaare Schultz Pedersen. Firmaet skiftede ved samme lejlighed navn til TornboSvejs. Produktudvalget blev hurtigt udbygget med nye stærke leverandøraftaler. Herunder en forhandleraftale om salg og service af Fronius svejsemaskiner.

2008

TornboSvejs flytter og får 3 gange så meget plads at virke på. Samtidig udvides aktiviteterne med salg og depot-funktion for AGA, nu Linde Gas.

2010

Samarbejde med Norsk Sveiseteknikk AS etableres, og TornboSvejs overtager ansvaret for salg af NST og NSSW (Nittetsu) svejse tilsatsmaterialer i Danmark

2016

Nikolaj Thorsted indtræder som partner i TornboSvejs.

2017

TornboSvejs køber og flytter til Sallingsundvej 24 i Esbjergs nordlige erhvervsområde.

2019

TornboSvejs overtager Fronius agenturet for Danmark, og har dermed ansvaret for salg og service af Fronius svejseudstyr.