Om TornboSvejs

Om TornboSvejs

Vi leverer svejse- og skæreudstyr til dansk industri

Vi har mange års erfaring indenfor branchen og repræsenterer og samarbejder med nogle af de førende producenter og leverandører indenfor svejsemaskiner, plasmaskæremaskiner og svejseudstyr.

Vi har et professionelt værksted med dygtige reparatører, som udfører service, reparation og validering på alle fabrikater og maskintyper.

Mod og handlekraft

Vi er vokset, men har bevaret den lille virksomheds mentalitet

Som kunde er du med til at bestemme, hvad vi har på hylderne og vi er ikke bange for at påtage os en velovervejet risiko for dig. Der er sket meget på kort tid og vores lille virksomhed vokser hurtigt.

Vi kender netop derfor behovet for hastighed og agilitet og det ønsker vi også at tilbyde dig som kunde. Vi er hurtige til at hjælpe, rådgive og imødekomme dine behov og er aldrig længere end et opkald væk.

TransSteel 2200 welding in workshop

fronius-svejseapparat-transpocket

Viden & erfaring

Dyb viden & stor erfaring

Vi har stor fokus på at give dig den bedst mulige rådgivning. Vi har selv baggrund i smedefaget, og vores fundament bygger på mange års praktisk erfaring og ekspertise indenfor svejseverdenen.

Kan vi ikke selv svare på dit spørgsmål, trækker vi gerne på vores store netværk, for at finde den bedste og helt rigtige løsning til dig.

God kvalitet & dygtige leverandører

Vi ved at kvalitet gør forskellen

Vi sørger for at du kan få produkter, service og rådgivning af højeste kvalitet. Vi vælger vores leverandører med omhu, her tager vi ingen chancer, og vores produkter skal være af en kvalitet vi kan stå inde for.

fronius-cmt-robotsvejsning

TornboSvejs historie

1980

Tornbo Svejseteknik etableres af Wagn Tornbo. Som leverandør af skære- og svejseudstyr til håndværk og industri blev der gennem årene opbygget en stor og trofast kreds af kunder i det syd- og vestjyske område.

2006

Tornbo Svejseteknik overtages af Thomas Thomsen & Kaare Schultz Pedersen. Firmaet skiftede ved samme lejlighed navn til TornboSvejs.

Produktudvalget blev hurtigt udbygget med nye stærke leverandøraftaler. Herunder en forhandleraftale om salg og service af Fronius svejsemaskiner.

2008

TornboSvejs flytter til Lindholmvej 26 og får tre gange så meget plads at virke på. Samtidig udvides aktiviteterne med salg og depot-funktion for AGA, nu Linde Gas.

2010

Samarbejde med Norsk Sveiseteknikk AS etableres, og TornboSvejs overtager ansvaret for salg af NST og NSSE (Nittetsu/NSWE) tilsatsmaterialer i Danmark

2016

Nikolaj Thorsted indtræder som partner i TornboSvejs.

2017

TornboSvejs køber og flytter til Sallingsundvej 24 i Esbjergs nordlige erhvervsområde.

2019

TornboSvejs overtager Fronius agenturet for Danmark, og har dermed ansvaret for salg og service af Fronius svejseudstyr.