Svejseudstyr

Hos TornboSvejs finder du et bredt sortiment af svejseudstyr.

Vi har alt, du end måtte have brug for inden for svejseudstyr og tilbehør. Med mange års erfaring inden for svejsebranchen, kan vi tilbyde professionel og kompetent rådgivning.

Køb dit nye svejseudstyr her

Står du og mangler noget nyt svejseudstyr? Så er du landet på den helt rette side. Vi har en masse svejseudstyr i bedste kvalitet – og selvfølgelige til gode og fornuftige priser. Er svejseudstyret på lager, har vi mulighed for at tilbyde dag-til-dag levering, så du hurtigt kan få anskaffet dig det udstyr, som du står og mangler.

Bliv online-kunde

Er du interesseret i at købe svejseudstyr fra vores online webshop? Hvis du ikke allerede har oprettet en bruger, kan du anmode om et login ved at klikke her. Ved at oprette en bruger får du adgang til vores priser og mulighed for nem genbestilling. Derudover kan du spare penge og finde gode tilbud med vores online rabatter og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om nye produkter og tilbud. Det er let og hurtigt at udfylde formularen og oprette dig som bruger.

Svejse tilbehør

Står du over for en svejseopgave, er det vigtigt, at du har det rette svejseudstyr og tilbehør. Under kategorien svejseudstyr finder du eksempelvis svejsetråd, sliddele til svejseslanger, baggasudstyr, rørskæring og sikkerhedsudstyr. Når man beskæftiger sig med svejsning, er det vigtigt, at sikkerheden og komforten er i top.

Vi samarbejder med nogle af de førende og bedste producenter af svejseudstyr. I sortimentet finder du derfor for eksempel Fronius, 3M sikkerhedsudstyr, Axxair, Hypertherm, AGA/Linde gas og gasudstyr. Vi har både udstyr til manuel svejsning og automatiserede løsninger.

Validering, reparation og udlejning af svejseudstyr

Hos TornboSvejs har vi vores helt eget værksted, hvor vi tilbyder service og reparation af brugt svejseudstyr som for eksempel svejsemaskiner, plasmaskærere og svejseslanger fra alle mærker. Vores kompetente reparatører kan reparere stort set alt inden for svejseudstyr. Derudover tilbyder vi også udlejning eller leasing af svejseudstyr. Har du derfor brug for svejseudstyr i en begrænset tidsperiode og ikke ønsker at skulle ud at købe helt nyt udstyr til svejsning, har vi derfor ligeledes en løsning for dette.

Få hjælp til at vælge det rette svejseudstyr

Er du i tvivl om, hvilket slags svejseudstyr du skal vælge? Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i, hvilket udstyr til svejsning man har brug for. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig med at besvare eventuelle spørgsmål og give dig professionel vejledning. Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det helt rette svejseudstyr til deres specifikke svejseopgaver. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os for hjælp og rådgivning.