Det er vigtigt at vælge den rette wolfram elektrode når du skal TIG-svejse, og der er flere ting du skal huske at tænke over inden såsom elektrodens type, diameter, slibningens geometri og kvalitet. Vi har et bredt udvalg af det forskellige legeringer fra NST og Binzel og vil gerne hjælpe med rådgivning i forhold til hvilken der egner sig bedst til dit projekt.

Vores lilla wolframelektrode(E3) er den vi anbefaler som en god all-around elektrode. I sammenligning med thoriumoxid elektroder er den legeret med sjældne jordarter, og er derfor mindre skadelig for miljøet og ikke radioaktiv. Derudover har den også en lang standtid og kan bruges til både AC og DC.

I vores sortiment indgår også wolfram i farvekoderne: rød, blå, gold, grøn, hvid, grå, sort, turkis og i forskellige diametre fra Ø 1.0 mm og op efter og forskellige længder.

Når du TIG-svejser er det vigtigt at du er opmærksom på værnemidler og at du har sikkerhedsudstyret i orden, så tungmetallerne ikke kommer for tæt på. Se vores udvalg af udsugning, svejsemasker med udsugning, wolframslibere og beklædning.