Aluminiums svejsetråd

Stort udvalg af svejsetråd til aluminium

Vi har et stort udvalg af svejsetråd i aluminium. Vores aluminiums tråde leveres primært fra Safra, et kendt brand inden for alu svejsetråd i høj kvalitet.
Mange af vores kunder beretter om gode oplevelser med alu svejsetråd fra Safra, såsom færre udfordringer med svejsetrådsfremføring, høj produktivitet og ensartede svejseparametre.

Hvilken type af alu svejsetråd skal jeg bruge?

En af de mest almindelige typer af alu tråd er AlMg5, den kan bl.a. bruges til svejsning i legeringer med aluminium og op til 5% magnesium. Denne type svejsetråd har en god korrisionsgrad, og bliver ofte brugt i forbindelse med konstruktion af skibe, tanke, jernbaner og i auto-verdenen.

En anden vigtig spiller er AlSi5, den har en flot flydeevene og gennemtrængningskarakter. Den kan anvendes til aluminiumssvejsning i alu med maks. 2% legeringselementer, og aluminiumlegeringer med op til 7% silicium indhold. Denne type svejsetråd anvendes i både bygge- og autobranchen.

AlMg4,5Mn er særdeles egnet til svejsning i projekter, hvor der kræves en meget høj grad af korrisionsbeskyttelse imod havvand. Manganet i svejsetråden tilsættes for at gøre tråden mere modstandsdygtig, især overfor vand, da Mangan reagerer langsomt i vand. Alu tråden ses typisk i Offshore industrien til konstruktion af skibe, jernbaner og også i bil-verdenen.

Leder du efter en alu tråd, som er ekstra modstandsdygtig i vand og havvand, kan vi anbefale AlMg4,5MnZr. Her får du en svejsetråd med lidt ekstra styrke fra både Mangan og Zirkonium, der vægtmæssigt er lettere end stål, men har samme hårdhed som kobber. Ift. mangan er zirkonium også uopløseligt i alle syrer på nær flussyre.

Køb aluminium svejsetråd her

Overvejer du at købe din aluminiums svejsetråd gennem os, kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik på vores webshop og tilføje den der passe til dit behov til kurven. Vi har et bredt udvalg, af mange forskellige diametre til både TIG og MIG svejsning. Både alu svejsetråd i 1,2 mm, 1,0 og helt op til 1,6mm.
Søger du svejsetråd i andre diametre, spoler eller længder, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at give dig en skræddersyet løsning til lige netop dit projekt.