Svejseborde - System 28

Stort udvalg af svejseborde

Vi har et bredt udvalg af svejseborde fra det velkendte Grupa, der gør det nemt og hurtigt at lave en præcis opstilling og opspænding af konstruktioner takket være deres "gitter"-løsning.

Svejsebordene fra Grupa(GPPH) er i høj kvalitet og har en næsten perfekt "fladhed", derudover giver dig mulighed for at tilpasse bordet nøjagtig efter dit behov. Kom ind forbi vores butik på Sallingsundvej 24, i Esbjerg og se svejsebordene i vores udstilling.

Svejsebord med huller

Fra Grupa kan du få de velkendte svejsebord med huller. Hullerne kommer i et gitter skala 100mm til Ø28 og 100 eller 50mm til Ø16. Der er 200mm sider med 3 rækker huller.
Du kan få tilpasset bordene i lige den størrelse som du ønsker, og med bordben der kan leveres med eller uden hjul og justeres i højden(880-930mm).
Svejsebordet er produceret i materiale S355J2+N og er forstærket til at kunne bære op til 2000 kg, eller 500 kg pr. ben.
Svejseborde med huller monteres ved hjælp af monteringsbolten fra GPPH/Grupa, som gør det let at forbinde to eller flere svejseborde, og skabe en glidende overgang mellem bordfladerne. Du kan også få en hurtigspænderbolt UNI som gør det muligt at kombinere værktøj og borde fra både PLUS og PRO-serien samt flere andre fabrikater.

Svejsebord med udsugning

Vi har flere løsninger til dig der ønsker et svejsebord med udsugning. Vi samarbejder med Nederman, som er en af de dygtigste inden for udsugning. Vi har også et udvalg af svejseborde med indbygget udsugning fra GPPH/Grupa, både med og uden sidevægge/aflukke. Her kan du få udsugning i basen/bunden af bordet eller med top udsugning.

Køb dit svejsebord her

Køb dit svejsebord hos TornboSvejs. Vi står klar med rådgivning og vejledning i hvilket svejsebord der passer bedst til dine projekter og dit behov. Leder du efter Siegmund svejsebord eller Demmeler svejsebord, kan vi også hjælpe dig med at finde et til dig.