Rørskæring

Rørskæring

AXXAIR
Vi er dansk importør af orbitaludstyr fra AXXAIR og tilbyder en bred vifte af rørskære- og skærpemaskiner fra deres sortiment. Med mere end 20 års erfaring indenfor rørbearbejdning heriblandt processerne: fugeforberedelse, skæring, skærpning, affasning og orbital svejsning.
Fra AXXAIR leverer vi innovative løsninger, til optimering af produktivitet og kvalitet på rørarbejde i mange typer materialer. Lige fra rustfrit stål, titanium, kulstofstål, duplex, super duplex og endda også plastik.
Rørskæremaskiner fra Axxair spænder fra Ø 5-1100mm og med enkel og intuitiv betjening. Rørsaven har koncentriskspændende (som på en drejebænk) rustfrie kæber som standard. Rotationen med klingen rundt om røres foretages let og ergonomisk via håndhjul. Saven kan nemt og hurtigt klargøres til både orbital svejsning og skærpning; på den måde får du 3 maskiner i én (indtil Ø 320 mm.). Rørskæreren kan leves både på 3-benet buk eller på rullebænk.
Savklingerne fra Axxair er udført i HSS stål med 5 % kobolt og passer også på GF save fra Orbitalum.
Se vores udstyr indenfor rørskærpning og affasning her

Rørsave fra Exact
De alsidige og hurtige rørsave fra Exact kan nemt, hurtigt og sikkert skære i rør af mange forskellige størrelser, da rørsavens vægt ”hviler” på røret og gør det det muligt at skære i trænge omgivelser, og i gulvhøjde. De kommer i tre udgaver og mange forskellige størrelser; PipeCut, PipeCut Pro og INOX.
INOX-serien har elektronisk trinløs regulering og kommer med hjul i rustfrit stål og er derfor den foretrukne rørskære til materialer af rustfrit stål.
Savene fås også i modeller til skærpning.