Svejsetråd og tilsatsmaterialer

Hos TornboSvejs finder du et stort udvalg af svejsetråd

Vi har mange typer af svejsetråde såsom aluminium svejsetråd, rustfri svejsetråd og svejsetråd til sort stål. Vi leverer svejsetråd fra producenter såsom NST, WDI, Elga, Safra, Rodacciai og mange andre produkter fuldender vores sortiment. Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved, hvad der skal bruges til opgaven. Kan du ikke finde den type du leder efter på vores hjemmeside, så kontakt os gerne. Vi har et stort netværk og mange leverandører og kan anskaffe det du søger efter.
Vi har både svejsetråd til TIG-, MIG/MAG- og elektrodesvejsning.

Svejsetråd til alle materialetyper

Hvad enten du svejser i sort stål, aluminium, rustfri eller andet materiel såsom duplex eller superduplex har vi svejsetråden til dig. Vi fører svejsetråde til alle typer legeringer lige fra ulegeret, lavlegeret og højlegeret m.m. Her finder du også TIG-stænger (svejsepinde) i alle diametre og længder, samt elektroder med mange forskellige typer legeringer.

Svejsetråd rustfri

Vi har et bredt udvalg af svejsetråd til svejsning i højlegeret stål. Fra Rodacciai importerer vi rustfri MIG- og TIG-tråd, og NST og Elga leverer vores pulverfyldte rustfri svejsetråde og elektroder. Vi fører nogle af de bedste svejsetråde på markedet inden for rustfri tilsatsmaterialer og vil gerne være med til at hjælpe med hvilken svejsetråd der passer bedst til jeres svejseopgave.

Svejsetråd aluminium

Vores aluminiums svejsetråd leveres primært fra Safra, et højkvalitets aluminium produkt, med stor pålidelighed. Kunder der anvender Safra aluminiums tråd fortæller at de oplever færre problemer med svejsetrådsfremføring, får røngtensikre svejsninger af høj kvalitet, opnår høj produktivitet og præcision, samt ensartede svejseparametre.

Svejsetråd sort stål

Til svejsning i sort stål, også kaldet co2 svejsning, har vi både MAG-svejsetråd, rørtråde, elektroder og tråd til autogen svejsning. Autogen svejsningen anvendes typisk til gassvejsning af rør hvor strøm ikke er let tilgængeligt. Her kan der anvendes udstyr fra AGA/Linde, se mere om gassvejsning her. Vores udvalg af svejsetråd til sort stål består bl.a. WDI Weko-serien. Her er både SG2 svejsetråde og SG3 svejsetråde. Derudover fører vi også rørtråde fra NST, en helt særlig form for fyldt svejsetråd, du kan både få som metalfyldt til stillingssvejsning og som kræver næsten ingen efterbearbejdning, samt pulverfyldt/fluxfyldt, hvor slaggen ligger sig som et beskyttende lag ovenpå svejsningen, dette resulterer i en stærk svejsning af høj kvalitet.

Flux svejsetråd (Svejsetråd med gas)

Flux svejsetråd kaldes også svejsetråd med gas eller gasløs svejsetråd, og anvendes til svejsemaskiner uden ilt/gasflaske. Den kendes også som flusstråd. Flux svejsetråden er fyldt med flux-pulver/flusspulver, som afbrændes under svejsningen. Afbrændingen af fluxen, danner en isolerende slagge hvilket gør beskyttelsesgassen overflødig, og du kan svejse uden gasflaske. Leder du efter udstyr og tilsatsmaterialer til pulversvejsning / SAW, har vi også dette. Her tilsættes pulveret svejsningen i stedet for at være indeni svejsetråden. Læs mere om pulversvejsning her

Hvilken svejsetråd skal du vælge?

Er du i tvivl om du skal vælge mellem en massiv tråd eller rørtråd, og skal rørtråden være pulverfyldt eller metalfyldt? Hvilke blandingsforhold vil passe sig bedst til netop dit projekt? Der er mange spørgsmål når du skal vælge svejsetråd. Vi har mange års erfaring i branchen og står klar til at rådgive dig. Derudover har vi et stort leverandørnetværk der hver især sidder med en stor viden de gerne vil bringe til bordet. Kontakt os gerne for at få rådgivning til valg af svejsetråd.

Svejsetrådens diameter

Søger du efter svejsetråd 0,8 mm eller svejsetråd 1 mm? Vi har et stort udvalg af svejsetråde i forskellige diametre. Helt fra de til de tyndere svejsetråde på 0,6 - 0,8 mm og op til de større svejsetråde 1,2 - 1,6 mm. Falder den svejsetråd du søger ikke inden for disse rammer vil vi gerne finde lige netop den du leder efter. Hvad enten det er en højkvalitets pulvertråd eller en billig svejsetråd.