Svejsemaskiner

Er du på udkig efter en ny svejsemaskine? Hos TornboSvejs har vi et bredt udvalg af forskellige svejsemaskiner til dine svejseopgaver. Vi har både svejsemaskiner til manuel svejsning og automatiserede løsninger.

Stort udvalg af svejsemaskiner

Vi repræsenterer og forhandler nogle af de førende producenter inden for svejsemaskiner. Uanset om du leder efter en svejsemaskine til MIG/MAG, TIG eller elektrodesvejsning, har vi det hos TornboSvejs. Mangler du en driftssikker svejsemaskine i højeste kvalitet, som kan sikre dig en effektiv arbejdsgang, finder du det her. Behovet for en ny svejsemaskine kan opstå pludseligt. Vi tilbyder hurtig levering – med lagervarer har du mulighed for at få leveret svejsemaskinen fra dag-til-dag.

Hvordan vælger man den rette svejsemaskine?

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, inden du vælger, hvilken svejsemaskine du skal købe. Svejsemaskinen skal nemlig gerne imødekomme og passe til dine ønsker og behov. Vi har svejsemaskiner til forskellige slags svejseprocesser – MIG/MAG svejsning, TIG svejsning, MMA/elektrode svejsning og multiprocesmaskiner. Med den rigtige svejsemaskine kan du bedre udnytte tiden rigtigt og få et optimalt resultat.

Stationær eller transportabel svejsemaskine?

Du kan ligeledes gøre dig nogle tanker i forbindelse med, om der er behov for, at svejsemaskinen er transportabel eller stationær. Skal den for eksempel have en fast plads på værkstedet, er det sandsynligvis ikke nødvendigt at skulle kunne transportere den. Hvis svejsemaskinen derimod ofte skal transporteres, vil det være oplagt med en mere mobil og kompakt model, med f.eks. indbygget trådboks.

Tilbehør til svejsemaskiner

Vil du sørge for, at sikkerheden er i top i forbindelse med dine svejseopgaver? Så er det vigtigt, at du har det rette svejseudstyr. F.eks. Svejsehjelm, svejsebriller og svejsehandsker. På den måde forebygger du eventuelle arbejdsskader og uhensigtsmæssigheder. Hos TornboSvejs har vi et bredt udvalg af forskellige slags personlige værnemidler, som du kan bruge i forbindelse med svejsning.

Udlejning af svejsemaskiner

Vi forhandler svejsemaskiner og svejseudstyr, men vi tilbyder vi også validering, reparation og udlejning af svejsemaskiner. Så hvis du blot har brug for en svejsemaskine i en begrænset periode og ikke ønsker at investere i en ny én af slagsen, vil det være muligt at leje en af vores udlejningsmaskiner. Læs mere om vores udlejning af svejsemaskiner her.

Køb din svejsemaskine her

Vi forhandler et bredt udvalg af svejsemaskiner og tilbehør. Svejsemaskinerne findes i forskellige størrelser og prisklasser. Klik ind på den enkelte svejsemaskine for at læse nærmere om de tekniske specifikationer. Vil du være online-kunde hos TornboSvejs, kan du anmode om et login, hvilket giver dig mulighed for at foretage en bestilling.

Er du i tvivl om, hvilken svejsemaskine du skal købe, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med personlig rådgivning. Vi har mange års erfaring og hjælper meget gerne med at finde den rette svejsemaskine til dig og dit projekt.