Svejsemaskiner

Er du på udkig efter en ny svejsemaskine? Hos TornboSvejs har vi et bredt udvalg af forskellige svejsemaskiner til dine svejseopgaver. Vi har både svejsemaskiner til manuel svejsning og automatiserede løsninger, og vi repræsenterer og forhandler nogle af de førende producenter inden for svejsemaskiner. De maskiner, du finder her på siden, er nøje udvalgte, så du kan være sikker på at få en svejsemaskine i bedste kvalitet, når du handler hos os.

Stort udvalg af svejsemaskiner

I sortimentet finder du blandt andet MIG/MAG svejsemaskiner, TIG svejsemaskinerog MMA svejsemaskiner. Mangler du en driftssikker svejsemaskine i højeste kvalitet, som kan sikre dig en effektiv arbejdsgang, finder du det her. Behovet for en ny svejsemaskine kan opstå pludseligt. Vi tilbyder hurtig levering – med lagervarer har du mulighed for at få leveret svejsemaskinen fra dag-til-dag.

Hvordan vælger man den rette svejsemaskine?

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, inden du vælger, hvilken svejsemaskine du skal købe. Svejsemaskinen skal nemlig gerne imødekomme og passe til dine ønsker og behov. Der findes mange forskellige typer af svejsemaskiner, og hvilken svejsemaskine der er den bedste for dig, afhænger blandt andet af hvilke materialer du skal svejse, og hvilken type svejseproces der er relevant for projektet. Det er en god idé at undersøge de forskellige typer af svejsemaskiner, og tænke over dine behov, inden du beslutter dig for, hvilken svejsemaskine du skal vælge.

Vi har svejsemaskiner til forskellige slags svejseprocesser

MIG/MAG svejsning, TIG svejsning, MMA/elektrode svejsning og multiprocesmaskiner. Med den rigtige svejsemaskine kan du bedre udnytte tiden rigtigt og få et optimalt resultat.

Stationær eller transportabel svejsemaskine?

Du kan ligeledes gøre dig nogle tanker i forbindelse med, om der er behov for, at svejsemaskinen er transportabel eller stationær. Skal den for eksempel have en fast plads på værkstedet, er det sandsynligvis ikke nødvendigt at skulle kunne transportere den.

Hvis svejsemaskinen derimod ofte skal transporteres og flyttes fra sted til sted, vil det være oplagt med en mere mobil og kompakt model, med f.eks. indbygget trådboks. En transportabel svejsemaskine vil være ideel til montage svejsning. En transportabel svejsemaskine har typisk en mindre og mere letvægtsstrømkilde, der gør det nemt at flytte maskinen rundt.

Tilbehør til svejsemaskiner

Vil du sørge for, at sikkerheden er i top i forbindelse med dine svejseopgaver? Så er det vigtigt, at du har det rette svejseudstyr, så du kan forebygge eventuelle arbejdsskader og uhensigtsmæssigheder. Hos TornboSvejs finder du et bredt udvalg af tilbehør til svejsemaskiner, fra beskyttelsesudstyr til ekstraudstyr, der kan gøre svejseprocessen mere sikker, præcis og effektiv.

Et af de vigtigste tilbehør til svejsemaskiner er beskyttelsesudstyr og personlige værnemidler. Når man svejser, udsættes man for intense lysglimt og varme, der kan skade øjnene og huden. Derfor er det vigtigt at have en svejsehjelm, der beskytter øjnene, og en svejsehandske, der beskytter hånden mod varme og gnister. Det anbefales også, at man anvender svejsebriller til at beskytte øjnene.

Udlejning af svejsemaskiner

Vi forhandler svejsemaskiner og svejseudstyr, men vi tilbyder vi også verificering, reparation og udlejning af svejsemaskiner. Så hvis du blot har brug for en svejsemaskine i en begrænset periode og ikke ønsker at investere i en ny én af slagsen, vil det være muligt at leje en af vores udlejningsmaskiner.

Vores maskiner er af høj kvalitet og kan bruges til en bred vifte af svejseprojekter. Alle maskinerne kan leveres med det nødvendige udstyr, så du kan komme i gang med dit projekt med det samme. Så hvis du har brug for at leje en svejsemaskine til dit næste projekt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige svejsemaskine til dit behov. Læs mere om vores udlejning af svejsemaskiner her.

Køb din svejsemaskine her

Vi forhandler et bredt udvalg af svejsemaskiner og tilbehør. Svejsemaskinerne findes i forskellige størrelser og prisklasser. Klik ind på den enkelte svejsemaskine for at læse nærmere om de tekniske specifikationer. Vil du være online-kunde hos TornboSvejs, kan du anmode om et login, hvilket giver dig mulighed for at foretage en bestilling.

Er du i tvivl om, hvilken svejsemaskine du skal købe, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med personlig rådgivning. Vi har mange års erfaring og hjælper meget gerne med at finde den rette svejsemaskine til dig og dit projekt.