B&B Pipe Tools

B&B Pipe Tools

B&B Pipe and Industrial Tools (en del af SFE Group15830) har eksisteret siden 1990’erne og er en førende producent og leverandør af rørudstyr og industrielt værktøj i bedste kvalitet. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af specialværktøjer, der er designet til at forbedre effektiviteten og produktiviteten af arbejdsprocesser. B&B Pipe Tools er kendt for sin ekspertise i fremstilling af kvalitetsprodukter, der er anvendelige i forbindelse med svejsearbejde.

Forhandler af udstyr fra B&B Pipe Tools
Som forhandler af produkter fra B&B Pipe Tools, tilbyder TornboSvejs en bred vifte af rørværktøj og rørmonteringstilbehør, hvilket blandt andet omfatter rørbukke, rørstandere og vogne.
Vi bestræber os på at levere det bedst mulige produktvalg til vores kunder, og vores sortiment fra B&B Pipe and Industrial Tools gør det muligt for vores kunder at vælge mellem forskellige typer specialprodukter.

Professionel rådgivning
Hos TornboSvejs ønsker vi at sikre, at vores kunder har adgang til det bedste udstyr og værktøj til deres specifikke behov. Vores mange års erfaring inden for branchen og med at hjælpe vores kunder med at finde det helt rigtige udstyr til deres projekter. Vi altid er klar til at yde professionel rådgivning og vejledning.
Hvis du har spørgsmål til vores produkter fra B&B Pipe Tools, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette udstyr til dine specifikke behov.