Mathey Dearman

Mathey Dearman

Mathey Dearman er en førende leverandør af svejseudstyr og -tilbehør, der har eksisteret siden 1930’erne. Deres udvalg af produkter omfatter avancerede industrielle systemer til skæring, rigning og justering af rør.

Mathey Dearman er kendt for deres fokus på kvalitet og innovation, og deres produkter er designet med henblik på at gøre rørbearbejdningsprocessen så effektiv og sikker som muligt. Mathey Dearmans sortiment omfatter udstyr og maskiner til bearbejdning af rør med bl.a. flammeskæring, plasmaskæring, affasning, justering og rigning. Inden for disse kategorier tilbyder Mathey Dearman et stort udvalg, så næsten alle typer af røropgaver kan løses med deres produkter.

Mathey Dearmans udvalg af udstyr er ideelt for virksomheder, der arbejder med rørbearbejdning, og som ønsker at opnå bedre resultater og øget effektivitet. Mathey Dearmans fokus på kvalitet og innovation gør dem til en af de førende leverandører inden for branchen, og deres produkter anses for at være blandt de bedste på markedet.

Hos Tornbosvejs forhandler vi hele Mathey Dearmans sortimentet, så du som virksomhed trygt kan regne med, at du kan få en højteknologisk og effektiv løsning, når du handler hos eller samarbejder med os. Vi står klar til at hjælpe ved eventuelle spørgsmål, og ellers kan du gå på opdagelse i vores Mathey Dearman udvalg via nedenstående links.

Opspændingsværktøj
Rørmonteringstilbehør

Mathey Dearman er en del af S.F.E. Group