Regulator PRO 300/300 bar N2
Varenummer: A331959
Regulator PRO 300/300 bar N2

Regulator PRO 300/300 bar N2

Varenummer: A331959
Linde

En topregulator med høj ydelseskapacitet, slidstyrke og kvalitet, der bevarer kontinuerligt udgangstryk uanset flasketryk

AGA Pro-regulatorserien består af premium flaskeregulatorer med højtydende kapacitet, holdbarhed og kvalitet. De holder et kontinuerligt tryk, selv med variationer i flasketrykket, hvilket er en væsentlig fordel for brugeren.

Pro-regulatorer fås til et stort udvalg af industrielle gasser og specifikke trykområder. AGA Pro er beregnet til brug ved middelstort og stort gasforbrug. Udløbet fås med slangenippel på 6,3 mm. Regulatorer til arbejdstryk på mere end 10 bar leveres med 12 mm hårdlodning på aftaget.

Den stabile konstruktion kombineret med præcis kvalitetskontrol giver dig et produkt, som både er holdbart og pålideligt. Regulatorerne er fremstillet iht. EN 2503 for sikker håndtering af komprimerede gasser.

Oxyfuel-processer, svejsning og trykprøvning er standard anvendelser for AGA Pro. Også velegnet til brug ved højt flow i store partier som offshore, konstruktion eller byggeri.

Egenskaber:

  • Fås i 300 bar med håndtilslutning

  • Konstant arbejdstryk uanset flasketryk

  • Høj flammestabilitet ved høje gasudløb og med lange slanger

  • Præcis og stabil svejse-/skæreflamme sparer tid og øger produktivitet

Tekniske specifikationer
Fabrikat AGA
Varetype Regulator
Gastype Nitrogen
Model AGA PRO
Lagerstatus