Støvmaske FFP2 med ventil (1 pk. á 10 stk)
Varenummer: OX-313,20
Støvmaske FFP2 med ventil (1 pk. á 10 stk)

Støvmaske FFP2 med ventil (1 pk. á 10 stk)

Varenummer: OX-313,20
OX-ON

OX-ON Mask FFP2NR D w/Valve Comfort er den sikkerhedsgodkendte støvmaske med ventil, som du kan anvende ved arbejde med sundhedsskadelige , tørre partikler og væskeformige aerosoler med en grænseværdi <5 mg/m3. Du kan bl.a. bruge masken, når du arbejder med slibning af fx træ, metal, sten, plast og bly-/kobberfri maling samt sprøjtemaling med vandbaseret farve.

Egnet til arbejde i støvfyldte miljøer
Ekstremt lav åndedrætsmodstand
Ventil for reduktion af fugt og varme
Alu-næseklemme
10 stk. masker pr. æske

OX-ON Mask FFP2NR D w/Valve Comfort er den sikkerhedsgodkendte og filtrerende støvmaske med ventil, som du kan anvende ved arbejde med sundhedsskadelige, tørre partikler og væskeformige aerosoler med en grænseværdi <5 mg/m3 (Max. koncentration 10 x grænseværdi.)

Du kan bruge engangsmasken, når du arbejder med fx slibning af træ, metal, sten og plast samt ved arbejde med bly-/kobberfri maling og sprøjtemaling med vandbaseret farve.

Masken er dolomit-testet, hvilket betyder, at du får en maske med særlig stor støvkapacitet, hvor modstanden stiger langsomt. Samtidig er kvalitets-masken udstyret med en ventil, som sikrer dig en god komfort og et behagelig klima i masken, når du bruger den. Ventilen er med til at forhindre ophobning af fugt og varme, når du har masken på.

Blød skumgummi som tætning ved næsen samt formbar alu-næseklemme sikrer dig en perfekt og komfortabel tilpasning til dit ansigt. Maskens elastikbånd er latexfri.

Du får 10 stk. masker pr. æske.

Tekniske specifikationer
Varetype Støvmaske
Lagerstatus