Reparation af svejsemaskiner

Reparation af svejsemaskiner

Hos TornboSvejs reparerer vi alle fabrikater og modeller af svejsemaskiner og håndplasmaskærer.

Vores dygtige serviceteknikere har mange års erfaring indenfor reparation og service og deltager løbende i efteruddannelse så de er opdaterede på den nyeste teknologi.

Udfyld reparationsskemaet nedenfor og send nemt og hurtigt dit udstyr ind til reparation. Husk - at jo bedre beskrivelsen af fejlen er ved indlevering, desto hurtigere og billigere bliver reparationen.

Vi udfører reparation og service af maskiner på vores værksted og hos dig

Reparation og service kan både finde sted på din adresse eller på vores professionelle værksted.

Som importør af Fronius svejseudstyr er vi specialister i service og reparation af alt Fronius udstyr der er monteret på robotter. Dette uanset hvor gammelt eller nyt udstyret er.

Vi reparerer og servicerer bl.a.:
svejsemaskiner
Plasmaskærer
Svejseslanger
Autogenudstyr
Skærebrændere
Skæreudstyr
Slibeudstyr

TornboSvejs - Udlejning af svejseværk

TornboSvejs - Udlejning af svejseværk

Sådan udfører vi maskinreparationer

Vi laver først en fejlsøgning af maskinen. Jo bedre beskrivelse af fejlen ved indlevering/modtagelse, jo hurtigere går reparationen. Arbejdet udføres som regel på timeløn, så jo hurtigere vi får identificeret fejlen, jo billigere bliver reparationen.

Vurderes reparationen ikke lønsom, eller til at være en større omkostning, kontakter vi dig inden vi gør yderligere. Ønsker du at modtage et prisoverslag inden reparationen, er det afgørende at vi bliver bekendt med det, inden fejlsøgningen påbegyndes, og at vi har dine kontaktinformationer.

Vi tilbyder naturligvis leje af erstatningsudstyr, så arbejdet kan fortsættes, mens vi reparerer dit udstyr. Læs mere om leje af udstyr her.

Vil du høre mere om maskinreparation eller have et tilbud?