Udlejning af svejsemaskiner og svejseudstyr

Udlejning af svejsemaskiner og svejseudstyr

Står du og mangler en svejsemaskine til dit næste projekt, men ikke ønsker at investere i nyt svejseudstyr?

Vi tilbyder udlejning både i kortere og længere perioder.

Vores svejsemaskiner

Vores svejsemaskiner

Vi har en stor lejeflåde af svejsemaskiner og -udstyr, selvfølgelig af høj kvalitet. Vores lejeflåde består primært af svejsemaskiner fra Fronius, som producerer svejsemaskiner i førsteklasses kvalitet.

Vi udlejer også orbitalsvejseudstyr, rørsave, plasmaskærer, rørskærpeudstyr, forvarmeudstyr og meget mere.

Vi bestræber os på at klare ethvert behov, og har vi ikke det udstyr du søger, står vores dygtige samarbejdspartnere klar til at hjælpe.

Leder du efter noget, som ikke er nævnt her, så kontakt os på 7515 8440 eller salg@tornbossvejs.dk så går vi gerne et ekstra skridt for at hjælpe dig.

Alt til jeres svejseopgave

Alt til jeres svejseopgave

Ved udlejning af svejsemaskiner og -udstyr ønsker vi at klæde dig bedst muligt på til din svejseopgave. Vi tager derfor sammen en dialog, om dit behov og dine ønsker og sætter os ind i de forskellige aspekter af projektet.

Dernæst klargør vi udstyret til opgaven. Blandt andet ved montering af linere og dyser, samt indstilling af maskinen. Svejsemaskiner leveres selvfølgelig valideret, serviceret og sikkerhedstestet. Vi sørger naturligvis også for at du har de korrekte sliddele, sikkerhedsudstyr og tilsatsmaterialer, herunder svejsetråd.

Vi leverer med andre ord alt til svejseopgaven.

Leasing & abonnement (brugsret)

Leasing & abonnement (brugsret)

Vi er selvfølgelig altid behjælpelig med leasingtilbud i forbindelse med køb af nyt udstyr. Spørg efter et uforpligtende leasingtilbud sammen med tilbuddet på dit udstyr. TornboSvejs arbejder uafhængigt sammen med flere leasingselskaber. Det betyder at vi uden provision eller økonomisk interesse formidler kontakten til leasingselskaberne.

Vil du kende din omkostning til svejseudstyr, så er abonnementsløsningen måske noget for dig. Vi stiller fabriksnye maskiner din rådighed. Efter hhv. 12 og 24 måneder servicerer og validerer vi maskinerne, selvfølgelig på din adresse. Når maskinen fylder 36 måneder, returneres de til os. Ønskes aftalen fornyet, leveres igen fabriksnye maskiner. Alt dette for en fast månedlig ydelse.

Du får ikke større sikkerhed mod nedbrud, du har altid sidste nye teknologi og du kender omkostningen upfront.

Vil du høre mere om leasing eller abonnement på maskiner?